El Reial Madrid de Rafa Benítez goleja el Manchester City de Pellegrini

En el segon partit de pretemporada del Reial Madrid, els jugadors de Rafa Benítez han derrotat amb molta contundència el Manchester City de Manuel Pellegrini: 4 a 1

El Reial Madrid ha acabat la seva estada de pretemporada a Austràlia amb un clar triomf per 4 a 1 davant el Manchester City amb gols de Benzema, Cristiano Ronaldo, Pepe i Txerishev. Ha estat la primera victòria de Rafa Benítez com a entrenador blanc.

Els madridistes han aprofitat la feblesa defensiva del conjunt que dirigeix Manuel Pellegrini per aconseguir dos gols en només 4 minuts, entre el 21 i el 25. En el minut 43 Pepe ha deixat el partit sentenciat. En el temps afegit abans del descans Yaya Touré ha fet el gol dels anglesos aprofitant un penal per unes mans fora de l'àrea de Sergio Ramos.

En la segona meitat tots dos entrenadors han fet moltes variacions en els seus onzes en joc. Els "citizens" han tingut dues arribades a peus de Samir Nasri i Raheem Sterling, però el Reial Madrid ha recuperat el control del matx ràpidament. Denis Txerishev, en el minut 73, ha tancat el marcador.