Primera divisió

El Reial Madrid continua amb la maledicció del central i ja tem la visita del Sevilla al Bernabéu

El Reial Madrid rep diumenge el Sevilla, i a Bernd Schuster la camisa no li toca a la pell. Després de quedar fora de la Copa i de la Champions, l'entrenador alemany veu com l'equip blanc no és capaç de sentenciar la Lliga tot i les facilitats que li dóna el Barça, i està molt preocupat per una demarcació que sembla maleïda, la de central. El Pilota d'Or del 2006, Fabio Cannavaro, no s'escapa de la maledicció del central que hi ha al Madrid. Diumenge passat es va guanyar el dret a entrar a la trista llista, després de fer un innocent penal sobre Silva i de deixar que Arizmendi tot sol acabés ridiculitzant Casillas.

Actualitzat

Aquests últims anys, el club madridista ha buscat centrals de la casa, però mai en van sortir ben parats. El gallec Rubén no oblidarà els mals moments viscuts fa quatre temporades, quan amb un 3 a 0 al marcador, Carlos Queiroz el va fer seure a la banqueta abans del descans. El jove jugador es consolava en un mar de llàgrimes.

Els blancs van trencar la política de fitxatges galàctics amb l'arribada de Jonathan Woodgate. Després de 400 dies lesionat, va tenir un debut inoblidable amb un autogol, que va marcar la seva breu etapa al Bernabéu.

Pepe, el defensa dels 30 milions d'euros

Aquesta temporada, Ramón Calderón no volia sentir a parlar de problemes defensius i es va gastar 30 milions d'euros en Pepe, el mateix que fa quinze dies va regalar la victòria al Dépor. Sense cap cost, va venir també Metzelder, un alemany que s'ha passat mitja temporada lesionat i que, ara que comença a aparèixer pels entrenaments, mostra un aspecte que diu molt de com de malament ho ha passat durant aquest temps.

Hierro, l'últim gran central

Tot i que el malefici va néixer quan Florentino Pérez va fer fora Fernando Hierro, l'últim gran central que ha jugat al Bernabéu, molts aficionats encara recorden actuacions estel·lars d'altres defenses madridistes.

L'any 1991, Pedrag Spasic es va convertir en ídol del Camp Nou, gràcies a una fantàstica rematada de cap... a la seva pròpia porteria. Una circumstància semblant la va viure el brasiler Ricardo Rocha. Seu va ser un dels gols de la primera de les lligues de Tenerife.

Anar al contingut