Futbol

El Reial Madrid confirma que Modric té un esquinç al genoll i Bale passarà proves aquest vespre

Els dos jugadors es perden el decisiu xoc de Champions contra l'Atlètic i, en el cas del croat, pot haver dit adéu a la temporada

Actualitzat

El triomf contra el Màlaga (3-1) de dissabte al Bernabéu li ha sortit car al Reial Madrid en termes de lesions. Gareth Bale i Luka Modric no van acabar el partit. El gal·lès, per una punxada a l'isquitiobial quan el partit tot just començava; el croat, per un cop al genoll, que li va quedar atrapat entre les cames d'un rival, al minut 59.

De totes dues, la lesió de Modric sembla la més greu. Els serveis mèdics del Reial Madrid han confirmat el seu estat: "Esquinç del lligament colateral mig del genoll dret. Pendent d'evolució", diu el comunicat. En aquest cas, es tractaria d'una baixa d'entre quatre i sis setmanes, amb la qual cosa Modric hauria dit adéu al que queda de temporada. Just quan el seu equip afronta la part més dura de la temporada, amb la tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions contra l'Atlètic de Madrid, i la persecució al Barça pel liderat en les últimes jornades de Lliga. Aquesta baixa és la més temuda a la "casa blanca", on es recorda que el pitjor moment de la temporada per a l'equip coincideix amb els quatre mesos que el seu organitzador va ser fora per una lesió muscular en una cuixa.

Pel que fa a Bale, el cas tampoc convida a l'optimisme. Se'l considera baixa pràcticament segura per a l'enfrontament amb els "colchoneros". A l'espera d'una confirmació dels serveis mèdics del club aquest vespre, quan se li practicarà una ressonància, es tractaria d'una punxada al bessó. Però, si fos un trencament muscular, la baixa podria ser de fins a noranta dies.

Carlo Ancelotti no havia volgut descartar al cent per cent cap dels dos jugadors per a la cita europea, però no hi ha res que convidi a l'optimisme. Per si no n'hi hagués prou, el tècnic italià no podrà comptar amb Marcelo, sancionat per acumulació de targetes, i Karim Benzema també és un dubte seriós per unes molèsties al genoll que, ara mateix, el tenen apartat de l'equip.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut