Futbol

El Reial Madrid comença la gira nord-americana golejant els Galaxy de Los Angeles (1-5)

El Reial Madrid ha començat la seva gira de pretemporada pels Estats Units amb una plàcida golejada contra els Galaxy de Los Angeles. El conjunt de José Mourinho no ha tingut pietat de l'equip de David Beckham i s'ha imposat per un contundent 1 a 5 en un partit disputat al Home Depot Center de Carson (Califòrnia), davant de 30.317 espectadors.

Actualitzat
El Reial Madrid ha començat la seva gira de pretemporada pels Estats Units amb una plàcida golejada contra els Galaxy de Los Angeles. El conjunt de José Mourinho no ha tingut pietat de l'equip de David Beckham i s'ha imposat per un contundent 1 a 5 en un partit disputat al Home Depot Center, de Carson (Califòrnia), davant de 30.317 espectadors.

Gonzalo Higuaín, en el minut 2, ha inaugurat el marcador i Di María, nou minuts després, ha fet el 0 a 2. David Lopes, en el 23, ha reduït distàncies però els blancs no s'han deixat sorprendre i Callejón, abans del descans, ha establert l'1 a 3. En la represa, els jugadors del planter Morata i Jesé han culminat la golejada madridista en el primer dels quatre partits que disputaran per terres nord-americanes.

Anar al contingut