Gareth Bale s'ha entrenat amb normalitat amb el grup (realmadrid.com)
Futbol

El Reial Madrid comença a preparar el clàssic amb la novetat de Gareth Bale

Els blancs han fet una sessió de treball a la Ciutat Esportiva de Valdebebas amb la presència del futbolista gal·lès, que podria estar a punt per enfrontar-se al Barça

Actualitzat

El Reial Madrid s'ha entrenat aquest dijous per començar a preparar el clàssic de diumenge contra el Barça al Bernabéu amb la novetat de Gareth Bale, que s'ha exercitat amb els seus companys i podria estar a punt per reaparèixer.

Després de certificar la classificació per a les semifinals de la Champions per setena temporada consecutiva, els blancs han fet una sessió de treball a la Ciutat Esportiva de Valdebebas amb la presència del futbolista gal·lès, que es va perdre la tornada dels quarts de final contra el Bayern per unes molèsties musculars. Bale s'ha reincorporat als exercicis en grup i ultima la seva recuperació pel clàssic de diumenge, un duel que es perdran segur Pepe i Varane per lesió.

Zinedine Zidane ha dirigit una sessió on els titulars contra el Bayern han realitzat exercicis amb la pilota i després han seguit treballant al gimnàs. 
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut