Futbol

El Reial Madrid celebra la "undécima" i Cristiano Ronaldo deixa entreveure la seva continuïtat

El Reial Madrid va celebrar la Champions amb la seva afició en un Santiago Bernabéu entregat. "És un orgull portar aquesta samarreta blanca que em queda de puta mare", va dir Cristiano, que insisteix en la seva voluntat de continuar al club.

Actualitzat

El Reial Madrid va celebrar amb l'afició el títol de la Champions aconseguit dissabte a Milà. Després de visitar, com és habitual, la Cibeles i diverses institucions, van acabar a l'estadi Santiago Bernabéu, on van fer festa grossa.

Amb uns globus gegants es van recordar les 11 copes d'Europa que ha aconseguit el Madrid al llarg de la seva història. Com sempre, però, el més esperat van ser els parlaments dels jugadors. Álvaro Arbeloa, amb la samarreta de Txérixev, va fer una referència clara a Gerard Piqué. El parlament de Cristiano Ronaldo, però, va ser el més celebrat de tots.

"Moltes gràcies per creure en nosaltres perquè sense el vostre suport seria impossible. Per a mí és un orgull portar aquesta samarreta blanca que em queda de puta mare. Sóc molt feliç aquí", va comentar el portuguès fent evident les seves ganes de continuar al club.

Amb contracte fins al 2018, al davanter de Madeira se l'ha col·locat en diversos destins en els últims mesos, especialment al París Saint-Germain i al Manchester United. Últimament, però, el jugador i el seu entorn estan fent pressió per aconseguir una renovació amb el club blanc. "Seria una decisió intel·ligent per part del club", va indicar dies enrere CR7 amb la seva falta de modèstia habitual. 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut