Futbol

El Reial Madrid cau golejat pel Benfica (5-2) en el seu segon amistós de la pretemporada

El Reial Madrid ha patit una clara derrota en el seu segon partit amistós de la pretemporada, davant del Benfica (5-2). Encara privat dels seus principals jugadors, l'equip blanc s'ha vist superat pels amnfitrions de la Copa Eusebio, que han marcat a través de Javi García, Witsel, Enzo Pérez (2) i Martins, i han fet inútils els dos gols gairebé seguits de José Callejón.

Actualitzat
El Reial Madrid ha patit una clara derrota en el seu segon partit amistós de la pretemporada, davant el Benfica (5-2). Encara privat dels seus principals jugadors, l'equip blanc s'ha vist superat pels amfitrions de la Copa Eusebio, que han marcat a través de Javi García, Witsel, Enzo Pérez (2) i Martins, fent inútils els dos gols gairebé seguits de Callejón.

El tècnic madridista José Mourinho ha tret importància al resultat: "dels 19 títols que he guanyat, no n'he guanyat cap a la pretemporada. Això servirà perquè alguns es treguin del cap la idea que qualsevol noi de la pedrera està preparat per jugar al primer equip". El cert és, però, que jugadors com Di Maria, Kaká, Higuaín, Benzema i altres jugadors dels considerats figures han jugat força minuts. 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut