Eurolliga

El Reial Madrid cau estrepitosament a Istanbul i és a un pas de quedar fora de la Final Four (100-78)

El vigent campió d'Europa s'ha vist superat clarament pel Fenerbahçe en el segon partit de quarts de final i necessitarà un miracle si vol classificar-se per a la Final Four de Berlín

David CarballoActualitzat
El Reial Madrid és a un pas de quedar fora de la Final Four de l'Eurolliga. En el segon partit dels quarts de final, el Fenerbahçe de Zeljko Obradovic ha escombrat de la pista el vigent campió d'Europa, que ha perdut per un contundent 100 a 78 i necessitarà pràcticament un miracle per revalidar el títol.

Des del salt inicial, els turcs han passat per sobre dels homes de Pablo Laso, que han anat sempre a remolc i han acabat humiliats sobre el parquet de l'Ulker Sports Arena. Un parcial de 13 a 0 en el primer quart ha començat a marcar el desenllaç d'un duel molt desigual en què el Fenerbahçe ha estat molt superior en tots els aspectes del joc.

El Fenerbahçe, sense pietat del campió

Amb una defensa asfixiant i un atac infal·lible liderat per Bogdanovic, el Reial Madrid no ha trobat la manera d'aturar l'allau ofensiva dels locals, que han arribat al descans amb un resultat d'escàndol (54-29). En la represa, els blancs han intentat reaccionar de la mà de Sergio Rodríguez, però ha estat un miratge.

En un vist i no vist, el Fenerbahçe ha seguit castigant sense pietat un Madrid enfonsat que mai no ha tingut capacitat de reacció. Fins i tot els turcs han acabat donant espectacle a una afició que ha gaudit de valent amb el joc dels seus, que han arribat fins als 100 punts amb un triple final del capità Mahmatoglu. Mai abans un equip ha estat capaç de capgirar un 0 a 2 advers en tota la història.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut