El Reial Madrid castiga el Celta a Balaídos i té a tocar el títol de Lliga (1-4)

Un doblet de Cristiano Ronaldo, Benzema i Kroos han certificat el contundent triomf dels blancs a Balaídos, que depenen d'ells mateixos per ser campions a l'última jornada, contra el Màlaga

David CarballoActualitzat

El Reial Madrid depèn d'ell mateix per ser campió de Lliga a l'última jornada. El conjunt de Zidane no ha fallat en la seva visita a Balaídos i ha golejat el Celta per 1 a 4 en un duel on els gallecs han acabat jugant amb deu per l'injusta expulsió de Iago Aspas. Un doblet de Cristiano Ronaldo, Benzema i Kroos han certificat el contundent triomf dels blancs, que seran campions amb un empat contra el Màlaga a La Rosaleda.

Tot i que el Celta no s'hi jugava absolutament res, Balaídos ha viscut l'ambient de les grans ocasions per rebre el Reial Madrid en un partit clau pel títol de Lliga. Amb el mateix onze titular que va caure a Old Tradfford a les semifinals de la Lliga Europa amb l'únic canvi de Jozabed pel lesionat Radoja, el Celta ha intentat donar una alegria a la seva afició però s'ha topat amb un Madrid molt sòlid i letal al contraatac.

Els gallecs han buscat fer-li la guitza als homes de Zidane però la resistència del conjunt de Berizzo només ha durat nou minuts. Cristiano, amb un xut ajustat des de la frontal de l'àrea, ha inaugurat el marcador i ha encarrilat el triomf del seu equip.

El Celta no ha acusat el cop moral i ha portat la iniciativa davant un Madrid que s'ha deixat dominar i que ha buscat la sentència en alguna contra. Daniel Wass, amb un xut de falta, ha donat un bon ensurt a Keylor Navas, que ha pogut desviar la pilota amb problemes. Iago Aspas també ha provat fortuna amb dues rematades que s'han perdut fregant el pal.

L'expulsió d'Aspas enfonsa el Celta

Qualsevol intent de remuntada local se n'ha anat en orris en el minut 47, quan del possible empat a un s'ha passat al 0 a 2 amb un contraatac construït per Isco i culminat de nou per Cristiano. El Celta ha intentat reaccionar però Martínez Munuera s'ha encarregat d'enfonsar els gallecs quan ha expulsat Iago Aspas, que ha vist la segona groga per protestar un penal clar sobre ell mateix comès per Sergio Ramos.

L'expulsió injusta del capità del Celta ha esperonat els seus companys i Guidetti, en una rematada desviada per Ramos, ha reduït distàncies. Però els blancs no s'han deixat sorprendre i en la jugada següent, Benzema ha fet la sentència definitiva rematant a plaer una centrada de Marcelo. Amb l'1 a 3, un Celta exhaust ha acabat sucumbint davant un Madrid que encara ha tingut temps per fer el quart per mitjà de Kroos.

El Madrid ha recuperat el liderat de la Lliga i en tindrà prou amb un empat en l'última jornada contra el Màlaga a La Rosaleda per aixecar un títol que cada vegada està més a prop.