Bàsquet

El Reial Madrid capgira el marcador i acaba imposant-se amb autoritat davant del difícil Khimki de Moscou (82-93)

Els homes de Pablo Laso han tingut dos primers quarts molt complicats; però, a partir del tercer, els russos han desaparegut i han servit en safata la victòria als blancs

Actualitzat

El Reial Madrid ha aconseguit superar una de les seves bèsties negres: el Khimki de Moscou. Els russos sempre han posat les coses difícils als blancs i, per no trencar la tradició, els de Pablo Laso han topat amb un autèntic mur en els dos primers quarts. El Reial Madrid ha quedat atrapat a la teranyina que ha teixit el Khimki. Pilotes perdudes, joc espès i encert de cara a cistella: la combinació perfecta per tenir 10 punts davant.

En el tercer quart, però, han canviat les tornes, i els blancs han posat la directa i, de la mà de Gustavo Ayón, amb 22 punts, i de Sergi Llull, amb 17, el Reial Madrid ha deixat els russos contra les cordes, mentre el marcador donava la volta com un mitjó. Al final, el Khimki ha acabat demanant l'hora i encaixant una derrota que hauria estat molt més contundent si James Augustine no ho hagués donat tot per maquillar el resultat final: 82-93.

Amb aquesta victòria, el Reial Madrid suma quatre victòries i presenta les credencials com a ferm candidat per revalidar el títol de l'Eurolliga.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut