Reial Madrid

El Reial Madrid busca un davanter centre per substituir Higuaín fins a final de temporada

La parròquia blanca està cada cop més molesta amb Karim Benzema, Mourinho demostra que no confia en el davanter francès i jornada rere jornada es fa més evident que el Reial Madrid necessita un recanvi a la punta d'atac per afrontar la segona volta de la Lliga amb un mínim de garanties. Fins fa ben poc el club de Chamartín havia deixat clar que no tenia intenció de satisfer els desitjos de l'entrenador portuguès, però ara sembla que la direcció esportiva s'ho ha repensat i busca a cuita-corrents un punta que pugui ser el substitut d'Higuaín fins a finals de temporada.

Actualitzat
Els problemes que ha tingut el Madrid per tirar endavant els darrers compromisos i les constants queixes de José Mourinho han estat determinants perquè el Jorge Valdano hagi decidit cedir a la pressió de l'entorn madridista i hagi anunciat que el club busca la cessió d'un davanter en el mercat d'hivern i fins a finals de temporada. 

Immediatament després, però, el mateix Mourinho s'ha afanyat en assegurar que si el club busca un reforç a la davantera no és per perquè no confiïn en Karim Benzema sinó perquè la baixa d'Higuaín els obliga a tenir altres alternatives en l'apartat ofensiu. 

Veient, però, els xiulets que va endur-se el francès en el partit de Copa disputat al Bernabéu enfront l'Atlètic, tot sembla indicar que el crèdit de l'ex del Lió està consumint-se ràpidament. "Nosaltres no volem un davanter perquè no ens agradi en Karim", defensava Mourinho per afegir tot seguit que "és un gran jugador però li falta gana per marcar".

Per al portuguès, la plantilla necessita atacants i en cas que el club li portés aquest davanter seria "òptim". De moment, Adebayor, del City, és un dels noms que més sona per anar a l'equip blanc.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut