Lliga de Campions

El Reial Madrid vol trencar la maledicció del Dortmund, en un estadi on mai ha guanyat

Els blancs només han guanyat cinc dels seus 32 partits de competició europea a terres germanes i mai a l'estadi del Borussia Dortmund. Aquest vespre a les 20.45 en directe per TV3, Borussia Dortmund - Reial Madrid

Actualitzat

El Reial Madrid visita aquest vespre (20.45 per TV3) un Borussia Dortmund llançat i un estadi, el Signal Iduna Park, on mai ha guanyat, amb l'objectiu de retrobar-se amb la seva bona cara europea i acabar amb la irregularitat que marca el seu inici de Lliga. 

Es dona la circumstància que els blancs no han pogut guanyar mai els alemanys a domicili. I ja hi han jugat sis vegades, amb un balanç de tres derrotes i tres empats.

Zidane s'ha emportat vint jugadors per afrontar aquest important matx. Un és Toni Kroos, que té molèsties en una costella i, tot i viatjar, encara és dubte. Els que està clar que no jugaran són Marcelo, Theo Hernández, Jesús Vallejo, Mateo Kovačić i Karim Benzema.

La falta d'atac i la inestabilitat defensiva dels últims partits arriben com a punts a corregir per Zidane en un gran duel. Cobrirà l'absència dels seus dos laterals esquerres amb el comodí Nacho i no s'espera cap rotació en l'onze. 

El Borussia Dortmund, per la seva banda, arriba al duel contra el Reial Madrid després d'haver-se consolidat com a líder de la Bundesliga amb una clara golejada per 6-1 davant el Borussia Mönchengladbach, amb la qual va confirmar el millor començament de Lliga de la seva història.

 


 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut