Pablo Laso es lamenta a la banqueta durant el partit disputat a la Fonteta (EFE)
Eurolliga

El Reial Madrid assoleix la classificació per als quarts de final tot i perdre a la pista del València Basket (96-88)

Contra un rival que no es jugava res, el conjunt de Pablo Laso ha encaixat una derrota que li complica acabar entre els quatre primers classificats i poder tenir el factor pista a favor en el creuament de quarts

Actualitzat

El Reial Madrid ha certificat la seva classificació matemàtica per als quarts de final de l'Eurolliga a quatre jornades per al final de la lliga regular tot i perdre a la pista del València Basket (96-88), gràcies a la desfeta del Maccabi de Tel Aviv a la pista del Fenerbahçe. Contra un rival que no es jugava res, el conjunt de Pablo Laso ha encaixat una derrota a la Fonteta que li complica poder acabar entre els quatre primers classificats i poder tenir el factor pista a favor en el creuament de quarts.

L'equip de Txus Vidorreta, ja sense opcions de classificar-se, ha fet un dels millors partits de la temporada i ha superat els blancs amb un joc coral que ha acabat amb set jugadors fent més de 10 punts de valoració. La parella interior del València, amb Bojan Dubjlevic (17 punts i 7 rebots) i Tibor Pleiss (13 punts), ha castigat els pivots del Madrid, que han perdut per lesió el mexicà Gustavo Ayón per un esquinç al turmell.

L'objectiu del Madrid, ara, és conservar almenys la quarta plaça, per assegurar-se el factor pista en els creuaments de quarts. En aquest sentit, el partit que jugarà dijous --en directe per l'Esport3-- contra el Zalguiris serà clau per les aspiracions madridistes d'acabar en el quart lloc o més amunt. 

 

Anar al contingut