Reial Madrid

El Reial Madrid arriba a Tianjin, la seva última parada de la gira per terres xineses

El Reial Madrid arribarà més rodat a l'anada de la Supercopa d'Espanya que es disputarà el pròxim 14 d'agost al Bernabéu. Els de Mourinho afronten l'última etapa de la seva estada a la Xina abans de tornar a casa per acabar de preparar el primer duel oficial de la temporada contra el Barça. Uns 5.000 aficionats van embogir amb en el primer entrenament dels blancs a Tianjin. Entre els blancs, qui desperta més passions a terres xineses és Kaká. En canvi, qui ja no continuarà a la disciplina de l'equip madridista és Sergio Canales, que jugarà cedit al València després de no entrar en els plans de Mourinho per aquesta temporada.

Actualitzat
"Som aquí per Kaká", es podia llegir en una pancarta, a l'estadi olímpic de Tianjin, al nord-est de la Xina. Però el brasiler no acaba d'aparèixer. La seva decebedora actuació i les lesions de Sahin i Granero són les úniques notes negatives de la pretemporada del Reial Madrid. Els blancs han guanyat tots els partits amistosos que han disputat. Als jugadors se'ls veu acoblats, fins i tot Karim Benzema, que, amb sis gols en sis partits, comença a assemblar-se al gran davanter que va arribar procedent de l'Olympique de Lió.

L'estat de forma del francès complica l'entrada a l'equip de Gonzalo Higuaín. L'argentí és conscient de les dificultats que tindrà, però quan mira enrere i recorda que l'any passat es va perdre bona part de la temporada per una hèrnia discal, només pot veure el futur amb optimisme.

L'altre que també es troba al 100 per cent és Cristiano Ronaldo. Allà on va aixeca passions. I Mourinho, encantat, de moment. El que realment vol el tècnic és que ho segueixi fent d'aquí una setmana en la Supercopa d'Espanya contra el Barça, on els blancs arribaran molt més rodats per intentar aixecar el primer títol oficial de la temporada.

Canales, cedit al València

El València ha fet oficial, a través d'un comunicat, el fitxatge en qualitat de cedit del jugador del Reial Madrid Sergio Canales. El club de Mestalla ha informat que ha arribat a un acord amb el Reial Madrid i el futbolista perquè es realitzi l'operació i en el comunicat afegeix que, a més, ha aconseguit una opció de compra sobre el jugador. El València no ha especificat les condicions econòmiques de l'operació, ni la durada de la cessió, ni si el jugador podrà o no disputar els partits entre el seu nou equip i el Reial Madrid.

Sergio Canales es troba actualment concentrat amb la selecció espanyola que està disputant el Mundial sub-20 de Colòmbia. En el primer partit, davant de Costa Rica, no va poder jugar per lesió i en el segon, davant de l'Equador, va sortir en el segon temps i va marcar el primer dels dos gols de la victòria espanyola (2-0). Canales, nascut el 16 de febrer de 1991 a Santander, s'incorporarà a la disciplina del València després de la finalització d'aquest campionat, que conclou el pròxim 20 d'agost.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut