La sequera golejadora de Cristiano Ronaldo a la lliga, clau en el mal inici de temporada del Reial Madrid (Reuters)
Futbol

El Reial Madrid arriba a l'aturada en hores baixes i a vuit punts del Barça a la lliga

La sequera golejadora de Cristiano i Benzema, la fuga de punts al Bernabéu, un fons d'armari poc fiable i la fragilitat defensiva, les claus del mal inici de temporada dels blancs

Sebas GuimActualitzat

El Reial Madrid arriba a la l'aturada de lliga en un mal moment de forma. La fortalesa del Bernabéu sembla que s'ha diluït aquesta temporada. De fet, bona part dels punts que han perdut els homes de Zidane han estat al seu feu. I si a això s'hi afegeix que Cristiano Ronaldo no veu porta, la combinació és fatal per als interessos blancs, que són tercers a vuit punts del Barça a la lliga.

CRISTIANO I BENZEMA, EN HORES BAIXES

Veure Cristiano Ronaldo i Benzema fallant gols cantats s'ha convertit en habitual. Amb Bale desaparegut per lesió, el portuguès i el francès ni són desequilibrants ni tenen poder intimidatori. Només han marcat un gol cadascú a la Lliga i el Madrid ho nota. L'equip n'ha fet onze menys que la temporada passada. Benzema, malgrat ser cosit a crítiques, ha trobat en Zidane el seu millor aliat.

FUGA DE PUNTS DEL BERNABÉU

De l'estadi madridista ja s'han escapat set punts en sis partits. Equips com el Llevant i el Betis, clarament inferiors als blancs, han sumat i han ajudat a descavalcar el Madrid de la lluita per les primeres posicions. Curiosament, els de Zidane han guanyat més punts a fora que a casa.

FONS D'ARMARI POC FIABLE

La plantilla s'ha devaluat. Aquest estiu van arribar Vallejo, Mayoral, Ceballos i Marcos Llorente, però la seva presència està sent testimonial. El Madrid troba a faltar jugadors com Pepe, James i Morata, peces clau en els èxits del passat. El vestidor se'n recorda massa d'ells.

FRAGILITAT DEFENSIVA

Nou gols encaixats en onze jornades. Massa càrrega. Les lesions de Carvajal, Varane i Marcelo no han ajudat a l'estabilitat defensiva i el Madrid només ha aconseguit deixar la porteria a zero en quatre partits. L'equip no acaba de rutllar, però Zidane està tranquil i assegura que la temporada encara és molt llarga.

Anar al contingut