Randolph ha castigat durament el Morabanc en el tercer quart (EFE)

El Reial Madrid arrasa el Morabanc Andorra (107-76) en el primer partit de quarts dels play-off de la Lliga

Hi havia la incògnita de quin Madrid es veuria després del mal resultat de l'equip blanc a la Final a Quatre de l'Eurolliga. I el cert és que s'ha vist la versió més dominadora dels blancs

El Reial Madrid no ha acusat el cop anímic que li va suposar perdre els dos partits que va disputar el cap de setmana passat a la Final Four de l'Eurolliga (semifinal contra Fenerbahçe i final de consolació contra CSKA) i ha obert l'eliminatòria de quarts dels play-off de la Lliga Endesa amb un claríssim triomf davant del MoraBanc Andorra (107-76).

Els andorrans havien plantat cara als blancs en els tres duels previs disputats aquesta temporada (2 en Lliga regular i l'altre a la Copa del Rei). En aquesta ocasió només han resistit un quart. Els blancs han carregat a la pintura per desgastar l'estrella del MoraBanc, Georgi Shermadini (21 punts, 6 rebots). El pivot ha trobat poca col·laboració en atac, a més de cometre la seva tercera falta a 6 minuts del descans, quan els seu equip ja perdia de 18.

En el tercer quart, els de Pablo Laso han acabat de sentenciar. Sergi Llull (9 punts, 15 assistències), extraordinari en la direcció, ha repartit 7 assistències en aquest període i Anthony Randolph ha aportat 14 punts. Al final d'aquests deu minuts de joc, els de casa guanyaven de 25, 81-56. A l'últim quart, intranscendent, la diferència ha arribat fins als 31 punts del resultat final. Divendres, el Madrid intentarà tancar la sèrie a Andorra.