Cristiano celebra el seu gol al Ciutat de València (EFE)

El Reial Madrid aparca la crisi amb una victòria sense ostentacions al camp del Llevant (1-3)

El Llevant ha jugat amb atreviment, però els de Zidane, tot i les nombroses baixes, no han deixat lloc per a la sorpresa al Ciutat de València i s'han imposat amb gols de Cristiano Ronaldo, de penal, Mariño en pròpia porta i Isco

David CarballoActualitzat

Sense necessitat de fer un gran partit, el Reial Madrid ha guanyat al camp del Llevant i ha aparcat la crisi després de la derrota al derbi madrileny (1-3). El cuer de la lliga ha jugat amb atreviment però els de Zidane, tot i les nombroses baixes, no han deixat lloc per a la sorpresa al Ciutat de València.

Lucas Vázquez, molt actiu per la banda dreta, ha estat un malson per a la defensa local i una internada seva ha acabat amb un clar penal comès per Orbán. Cristiano Ronaldo no ha fallat des dels 11 metres i ha inaugurat el marcador al minut 33.

Quan el Llevant ha intentat reaccionar, el Reial Madrid ha fet el segon amb una mica de fortuna. El xut de Borja Mayoral, titular per la lesió de Benzema, ha picat al pal i el porter Diego Mariño ha acabat introduint-se la pilota al fons de la xarxa. La mala sort dels granotes l'ha compensat poc després Deyverson, que ha retallat distàncies abans del descans.

Isco sentencia al descompte

El Madrid, amb un joc lent i horitzontal, ha estat incapaç de sentenciar el duel davant un Llevant que tampoc ha creat gaire perill sobre la porteria de Keylor Navas. En una acció aïllada, Cristiano, després d'una gran assistència de James, ha pogut fer el tercer però ha estavellat el seu xut al pal.

El Llevant ha buscat l'empat amb poca convicció tot i que en els últims 10 minuts s'ha abocat a l'atac davant un Madrid conformista i ha tingut dues ocasions clares. La primera, un xut llunyà de Rubén que ha desviat Keylor Navas amb una gran aturada i la segona una centrada al segon pal que Medjani no arriba a rematar per molt poc.

Amb molts espais per jugar a la contra, el Reial Madrid ha certificat un triomf sense ostentacions amb el definitiu 1 a 3 obra d'Isco. Un gol que ha acabat d'ensorrar un Llevant que seguirà una jornada més com a cuer de la lliga.