Martin Odegaard ja és nou jugador del Reial Madrid. (Foto: Reuters)
Futbol

El Reial Madrid anuncia el fitxatge del jove talent noruec de 16 anys Martin Odegaard

El club blanc ha anunciat en un comunicat un acord amb l'Stromsgodset pel fitxatge del jove noruec de 16 anys, considerat un dels futbolistes més prometedors d'Europa

Actualitzat

Pocs minuts després de la victòria del Barça contra l'Atlètic en l'anada dels quarts de final de la Copa del Rei al Calderón, el Reial Madrid ha emès un comunicat oficial per anunciar el fitxatge del noruec Martin Odegaard, un jove de només 16 anys que està considerat com un dels talents amb més futur del futbol ofensiu.

Odegaard, que estava a l'agenda de la majoria dels grans d'Europa, s'ha acabat decantant finalment per l'oferta del club blanc, que ha tancat un acord pel traspàs amb l'Stromsgodset Fotball, el seu equip de tota la vida. El futbolista noruec passarà aquest dijous al matí el reconeixement mèdic i després serà presentat a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva del Reial Madrid en un acte on estarà acompanyat per Emilio Butragueño, director de Relacions Institucionals.

Qui és Martin Odegaard?

L'univers futbolístic va descobrir Martin Odegaard el 13 d'octubre del 2014 en un Noruega-Bulgària, quan, amb 15 anys i 300 dies, es va convertir en el futbolista més jove que jugava un partit de la fase de classificació per a una Eurocopa. El que era una sorpresa per a tothom, el noi ho vivia amb normalitat. Des dels 13 anys ja s'entrenava amb el primer equip de l'Stromsgodset. El davanter nòrdic va ser perseguit pels grans clubs europeus i va acabar fent un càsting per tot el continent. Arsenal, Chelsea, Manchester United, Liverpool, Juventus, PSG, Bayern de Munic, Ajax, Barça i Reial Madrid volien aconseguir-ne els serveis. Les ofertes per visitar aquests clubs no es van fer esperar. El 19 de desembre va viatjar a Barcelona i el 8 de gener, va fer una segona i definitiva visita a Madrid, on es va entrenar a les ordres d'Ancelotti al matí i al vespre va anar al Calderón a veure el derbi de Copa.

El club blanc fa anys que busca el seu Messi. Odegaard també és esquerrà i diuen que té detalls que recorden l'astre argentí. De moment, ha fet un salt important. La resta de la història encara s'ha d'escriure.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut