Futbol

El Reial Madrid afronta una final pel títol de lliga a Balaídos contra un Celta que intentarà fer-li la guitza

Zidane ha tornat a recordar que encara no se senten campions de res i que estan preparats per superar les dues finals que els queden contra el Celta i el Màlaga. Berizzo diu que està en joc la seva credibilitat i assegura que el partit és d'una gran importància

Actualitzat

El Reial Madrid té una primera final en la Lliga, aquest dimecres, a Balaídos. Els blancs buscaran tres punts més que els acostin al títol contra un Celta que, tot i que no s'hi juga res, intentarà fer-los la guitza després que el partit s'hagués d'ajornar en el seu dia pel temporal que va assetjar Galícia a començaments de febrer i va fer caure part de la coberta de Balaídos.

El Madrid va pressionar per intentar evitar la suspensió del partit i allò va generar una tensió que avui, quan els blancs es juguen la Lliga, encara no s'ha oblidat. Zidane pretén passar pàgina a tota aquella mala maror. "Estem preparats, ens falten dos finals i s'acabarà la Lliga. Físicament estem molt bé i només pensem en el partit de demà i res més. El Celta jugarà com sempre, com a professionals que són i res més", ha assegurat sense voler entrar en suspicàcies de primes a tercers.

El Celta, que ja va eliminar el Madrid de la Copa del Rei, pot ser ara el jutge de la Lliga. A Valdebebas, l'ambient és immillorable. Bromes contínues, cares alegres i una confiança pels núvols. Depenen d'ells mateixos i amb això en tenen prou. O no. Aquest dimarts al matí, Zidane ha tornat a recordar que no se senten campions de res. "De cap manera ens sentim campions, hem de seguir fins a l'últim minut de l'últim partit segur, no ens pensem relaxar, t'ho asseguro. No hem guanyat encara res", ha recordat el tècnic francès.

Els blancs necessiten guanyar quatre punts en els dos últims partits de lliga, el d'aquest dimecres contra el Celta i el de diumenge contra el Màlaga.  A Balaídos, l'equip de Chamartín es trobarà amb una afició molt empipada per tot l'embolic que hi va haver per la suspensió del partit, al febrer. Després de diversos desplaçaments de lliga descansant, Cristiano Ronaldo tornarà a viatjar amb l'equip.

El Celta, possible jutge de la lliga

El tècnic del Celta, Eduardo Berizzo, ha convocat 19 jugadors amb la presència dels catalans Andreu Fontàs i Sergi Gómez, tots dos formats al planter blaugrana. Respecte a l'últim partit de lliga contra l'Alabès, tornen a la convocatòria Hugo Mallo, Guidetti i Radoja, tot i que el migcampista croat arrossega molèsties musculars.

El Celta no hi arriba en un bon moment. L'eliminació en les semifinals de la Lliga Europa els ha deixat tocats. L'equip gallec encadena vuit partits sense guanyar. Per a Berizzo, però, està en joc la seva credibilitat i ha assegurat que el partit és d'una gran importància. 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut