Fórmula 1

El Rei Joan Carles I fa broma dient que "potser caldrà posar-li xinxetes, a Vettel"

El Rei Joan Carles ha fet broma a l'Índia sobre el mundial de Fórmula 1. El monarca està preocupat amb el fet que Vettel hagi superat Alonso en la general del mundial i ha deixat caure la possibilitat "de posar-li xinxetes" al pilot alemany de Red Bull perquè l'asturià ho tingui més fàcil per obtenir la victòria.

Actualitzat
El Rei Joan Carles ha fet broma a l'Índia sobre el mundial de Fórmula 1. El monarca està preocupat amb el fet que Vettel hagi superat Alonso en la general del mundial i ha deixat caure la possibilitat "de posar-li xinxetes" al pilot alemany de Red Bull per tal que l'asturià ho tingui més fàcil per obtenir la victòria.

El Rei ha passat els últims tres díes en visita oficial a l'Índia, on també s'està celebrant el Gran Premi de Fórmula 1 i ha aprofitat una roda de premsa a Delhi per desitjar sort al pilot asturià.

"(A Alonso) li han fet cada mala jugada...", ha afegit el Rei, que ha continuat dient que "he intentat parlar amb ell però no he pogut. Al final, he parlat amb Bernie Ecclestone i li he demanat que quan el veiés li digués que posi fil a l'agulla".

Joan Carles I
 ha marxat de Nova Delhi sense poder entrar al circuit internacional de Buddh, situat a uns 50 quilòmetres de la ciutat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut