El Regal Barça venç amb comoditat el Cajasol (73-60) i el DKV Joventut sap remuntar davant del Valladolid (84-74)

El Regal Barça i el DKV Joventut han aconseguit la victòria en la 24a jornada de la Lliga ACB. Al Palau Blaugrana, els homes de Xavi Pascual s'han imposat amb comoditat davant del Cajasol, que ha patit la seva primera derrota en la segona volta (73-60). Navarro, amb 16 punts, i Perovic, amb 15, els culers més destacats. A Badalona, la Penya ha anat de menys a més per remuntar contra el Valladolid (84-74). Will McDonald ha estat el màxim anotador del matx amb 24 punts. El Madrid ha necessitat la pròrroga per guanyar a la pista del Lagun Aro (78-88).

Gran pinya verd-i-negra al final del partit a l'Olímpic. Després de quatre derrotes seguides, el DKV Joventut podia celebrar una victòria. No era un triomf qualsevol i és que el rival, el Valladolid, és la gran revelació de la temporada i lluita per la tercera plaça de la classificació. Mentre que el Valladolid ha començat adormit, hi havia fluïdesa ofensiva en el joc verd-i-negre, sense acumular les pèrdues de pilota d'altres partits i amb un gran Will McDonald. 24 punts i 11 rebots. I gran duel de portents físics entre Quinton Hosley i Marcus Slaughter. Slaughter ha fet taps, però també n'ha rebut. La Penya ha funcionat en un altre apartat dèbil, la defensa. A quatre minuts del final dos triples seguits de Jelinek han desencallat un partit i els de Pepu continuen en la lluita per disputar els "play-off" pel títol.

Navarro i Perovic lideren els culers

Joan Plaza i el seu Cajasol arribaven al Palau sense conèixer la derrota en aquesta segona volta. Però el Regal Barça ha fet funcionar la seva maquinària defensiva i ha deixat els andalusos en 60 punts. El desencert en els triples, 3 de 16, ha impedit als blaugranes esclafar el rival, que sempre ha anat per darrere en el marcador, però que s'ha posat a 7 punts quan restaven 4 minuts per a l'acabament. Res que fes trontollar el líder de l'ACB. Perovic ha brillat en atac amb 15 punts, 16 n'ha fet Joan Carles Navarro.