Eurolliga

El Regal Barça venç a la pista del Maccabi a la pròrroga (85-92) i accedirà als quarts de final com a primer de grup

El Regal Barça va guanyar a la pista del Maccabi a la pròrroga (85-92) i accedirà als quarts de final de l'Eurolliga com a primer de grup. L'equip israelià va sortir endolladíssim, amb una defensa agressiva i molt encertat, mentre que els blaugranes no trobaven la manera de ficar-se en el partit. Al descans, 39 a 30. En el tercer període, Navarro va aparèixer i el conjunt de Pascual va jugar millor. Una falta innecessària comesa per Anderson va portar el matx al temps suplementari, on el Barça va demostrar la seva qualitat. El rival dels blaugranes als quarts de final sortirà d'aquests tres equips: Panathinaikos, Lietuvos Rytas i Caja Laboral.

Resultat heroic del Regal Barça en un nou i contundent missatge a Europa des de Tel Aviv, d'on els blaugranes tornen amb el factor pista a favor en els "play-off" de quarts de final, l'últim obstacle abans de la Final Four del Palau Sant Jordi. Ha estat un partit molt llarg enmig d'un ambient delirant que impulsa el Maccabi a unes ratxes explosives, la primera, un 16 a 6 inicial, amb més d'un 85% d'encert. Dos triples consecutius de Morris recuperaven un Barça amb els exteriors superats per la intensitat defensiva de l'equip israelià. Una pilota perduda ha col·locat el Maccabi 12 punts al davant, però l'equip blaugrana no ha pensat en el "basket-average" fins al final. Un partit amb molta tensió, amb Anderson de protagonista sense arrugar-se a la pista on jugava l'any passat.

Apareix Navarro

El campió d'Europa ha sortit millor del vestidor, necessitava Navarro i Navarro ha aparegut amb tres triples consecutius, que, juntament amb el canell impertorbable de Morris, han permès millorar els percentatges dels defensors del títol. Empat a 54 fins que Pargo ha fet sis punts seguits.

Emoció final i pròrroga

Les dues cares d'Anderson en l'últim quart. Primer, celebrant un dels seus dos triples i, al final, empat a 73, i després, lamentant un error en forma de falta personal quan faltaven dos segons i que ha enviat el partit a la pròrroga. Cinc minuts finals que han servit per confirmar l'ascensió del Barça i la resignació del Maccabi. 85 a 92. Tots dos esperen rival, però l'equip català jugarà els dos primers partits al Palau.