Eurolliga

El Regal Barça sua de valent per arrencar un triomf de la pista del Zalgiris (70-77)

El Regal Barça ha sumat una treballada victòria a la pista del Zalgiris Kaunas (70-77). Tot i les sensibles baixes de Navarro i Basile, els blaugranes no s'han arronsat davant d'un equip lituà que ha protagonitzat un elèctric inici de partit. Ricky i Lakovic han imprès un ritme ràpid i han ajudat a què els homes de Xavi Pascual arribessin al descans amb avantatge (38-41). A la represa els culers han ajustat la seva defensa i Mickeal, autor de 22 punts, ha liderat l'atac, però s'ha hagut de patir fins al final.

Tercera victòria europea, però ni per 23, ni per 22 punts. A Kaunas el Regal Barça, sense Navarro i sense Basile, ha fet un partit meritori: en una pista històrica, difícil i contra un rival complet per dintre i per fora. Primer quart ofensiu: 21 a 23. Segon quart: 38 a 41. Vint minuts en els quals els blaugranes només han perdut una pilota.

A la represa un moment físic, amb Roger Grimau, que després de capturar dos rebots defensius ha obert un parcial de 0 a 7 que ha tancat Mickeal, autor de 22 punts. 38 a 48. El gegant de 2,20 Begic, a l'inici de l'últim quart, i els triples de Marcus Brown han acostat el Zalgiris a dos en el marcador, però l'equip barcelonista ha sabut defensar l'últim minut i s'ha assegurat una victòria de prestigi: 70 a 77.