Bàsquet

El Regal Barça s'imposa de forma brillant en el fortí del Buesa Arena i es referma en el liderat (79-86)

El Regal Barça ha refermat el seu liderat a la Lliga ACB amb una brillant victòria a la pista del Caja Laboral (79-86). Els blaugranes han controlat el partit amb comoditat tot i que a l'últim quart els bascos han arribat a escurçar diferències. Al final, però, el Barça ha tornat a ensenyar el seu millor bàsquet i no ha donat opcions als d'Ivanovic, que no perdien un partit de fase regular des del 26 d'abril de 2008. Ricky Rubio, amb 17 punts i un espectacular cinc de cinc en triples, ha estat el màxim anotador dels blaugranes mentre que Pete Mickeal, en el seu retorn a Vitòria, ha contribuït amb 13 punts a la victòria del seu equip.

Actualitzat
Feia 23 mesos, exactament 30 partits consecutius, que el Caja Laboral no perdia a la seva pista un partit de la fase regular, i davant el Barcelona ha jugat un gran partit, però s'ha hagut de rendir a l'evidència. I és que aquest Barcelona està en un moment de joc realment extraordinari i els seus jugadors ho saben. Surten a jugar conscients que són superiors i ho demostren. És un conjunt gairebé perfecte on tots resulten necessaris però no hi ha ningú imprescindible.

Aquest cop Ricky Rubio, amb 17 punts i amb cinc triples de cinc intents, ha estat el màxim anotador d'un Barça que ha jugat com un bloc molt sòlid. Navarro s'ha quedat amb 15 punts, 13 en el primer temps, però és que Lorbek n'ha anotat 14 i Mickeal, en el seu retorn a Vitòria, n'ha afegit 13. En el conjunt de Vitòria, Barac, amb 19 punts, i Huertas, amb 17, han estat els més destacats d'un conjunt que depèn massa de l'aportació de Thiago Spitter, que ha reaparegut després de dues setmanes de baixa per lesió. Tot i la presència del pivot brasiler, el Barça ha sumat una brillant victòria al Buesa Arena que li permet refermar-se com a líder sòlid de l'ACB. Altre cop Xavi Pascual ha tornat a guanyar la partida al seu mentor Dusko Ivanovic.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut