El Regal Barça recupera el seu nivell i es desfà d'un combatiu Fuenlabrada al Palau (76-62)

El Regal Barça s'ha retrobat amb el seu millor joc i s'ha desfet d'un combatiu Fuenlabrada al Palau Blaugrana per 76 a 62. Després d'un inici amb molts dubtes, els homes de Xavi Pascual s'han despertat al segon quart i al descans hi han arribat amb un avantatge de nou punts en el marcador (41-32). No ha estat fins al tercer quart quan el Barça ha imposat la seva superioritat de conjunt, amb cinc jugadors amb 10 o més punts, i ha acabat amb la resistència de l'equip madrileny. El català Xavi Rabaseda, cedit pel Barça al Fuenla, no ha tingut el seu millor dia, tot i que ha deixat el seu segell amb una esmaixada espectacular.

Una vegada més, el Regal Barça ha saltat fred al parquet del Palau. L'uruguaià Batista, el pivot més valorat de l'ACB, era a tot arreu. I Xavi Rabaseda, cedit pel Barça al Fuenlabrada, no jugava bé, però ha marcat una esmaixada impressionant en l'inici del partit.

Quan els de Xavi Pascual han començat a carburar s'han acabat els dubtes. Ricky assisteix Lorbek, que clava el triple. El mateix Ricky recupera i anota al límit del primer període, una jugada que ha fet molt mal al rival. Al descans el Barça ha marxat als vestidors amb nou punts d'avantatge (41-32).

Els blaugranes han trencat el partit en el tercer quart, amb jugades que han recordat el Barça que va meravellar Europa la temporada passada. Fran Vázquez s'ha tornat a divertir després del seu mal partit a l'Eurolliga, Lakovic s'ha reivindicat i Lorbek i Mickeal també han fet una bona feina d'equip per doblegar la resistència del Fuenlabrada, que segueix sense guanyar al Palau després de 13 visites.