Eurolliga

El Regal Barça obté un triomf balsàmic a la pista de la Cibona (75-94)

El Regal Barça, sense Navarro ni Mickeal, ha guanyat a la pista de la Cibona per 75-94 en partit corresponent a la sisena jornada de l'Eurolliga. Els de Xavi Pascual han trencat la ratxa negativa després de les derrotes a Siena i Vitòria amb un triomf balsàmic a Zagreb. Els croats, que tenen el club en fallida tècnica i encara no han guanyat cap partit en aquesta fase, han tirat d'orgull però els blaugranes han estat molt concentrats i han fet valer la seva qualitat. Ricky Rubio (18 punts) ha liderat els catalans ben secundat per Ingles (16 punts), Morris (15 punts) i Vázquez (14 punts). Bojan Bogdanovic (26 punts i 6 rebots) ha estat massa sol a la Cibona.

Actualitzat
Després de les desconnexions de Siena i Vitòria, el Regal Barça, sense Navarro, ni Mickeal, ni Basile, però amb Ingles, 13 punts abans del descans, no ha fallat a Zagreb i ha estat endollat al partit en tot moment. 75 a 94. Els blaugranes han agafat els primers avantatges ben aviat i en el minut 15 guanyaven de 16 després de dues jugades de Ricky per a Grimau i Ingles, respectivament. Quan ha despertat el tir exterior de la Cibona, amb un pavelló dret i en silenci en senyal de protesta per la situació econòmica del club, ha arribat la reacció croata amb una esmaixada de Radosevic que ha despertat el pavelló Drazen Petrovic: 36 a 44.

Partidàs de Ricky

Ricky Rubio, que ha acabat la primera part amb valoració negativa, ha tancat el partit amb una positiva de 22. Ha recuperat pilotes quan la Cibona s'ha acostat, i juntament amb Fran Vázquez, un malson sota l'anella, han encarnat la recuperació blaugrana. 72% en tirs de dos amb els homes alts intractables. Signes positius de Morris i partit complet contra l'equip més feble de la competició, que tot i els 26 punts de la seva estrella Bogdanovic ha arribat a perdre de 21 punts.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut