Bàsquet

El Regal Barça juga aquest dissabte a Vitòria contra el Caja Laboral sense Navarro

La Lliga ACB de bàsquet viurà, aquesta tarda a les sis, un dels enfrontaments més clàssics de les últimes temporades. El Regal Barça visita la pista del Caja Laboral amb ganes de revenja després que els bascos li van prendre, la temporada passada, el títol de Lliga, l'únic trofeu que li faltava per tancar una temporada perfecta. A més, els dos equips també es juguen el lideratge provisional en la competició. Xavi Pascual no podrà comptar altre cop amb Joan Carles Navarro, que continua recuperant-se dels seus problemes a l'esquena. Per contra, serà una nova oportunitat per veure les evolucions del recent fitxatge, Joe Ingles. El Caja Laboral, entrenat per Ivanovic, ha perdut un dels seus principals referents en els últims anys, Thiago Splitter. Però el conjunt d'Ivanovic sempre es mostra molt competitiu, tal com s'ha vist aquesta temporada.

Actualitzat
Els de Xavi Pascual ja són a Vitòria amb l'última incorporació, Joe Ingles, que tornarà a tenir una oportunitat, ja que Joan Carles Navarro continua arrossegant una lumbàlgia i s'ha quedat a Barcelona. Serà una bona prova de foc després de la viscuda a Siena, on els blaugranes van encaixar la segona derrota de l'Eurolliga. Sense Basile ni Navarro, els de Xavi Pascual hauran de confiar el tir exterior a homes com Lakovic o el recent fitxatge, Ingles. Serà un duel d'altura entre els dos equips que presenten el millor atac (83,2 punts per partit del Caja Laboral) i la millor defensa (63,1 punts encaixats del Regal Barça).

El Caja Laboral, un rival temible

Amb la pèrdua de Splitter, el Caja Laboral centra el seu joc amb el poder intimidatori del seu pivot Stanko Barac i amb el bon moment de forma de San Emeterio. Els bascos només han patit una derrota fins ara a l'ACB, i a la seva pista són un rival temible. Per contra, a l'Eurolliga sumen ja tres derrotes, després de perdre aquesta setmana a la pista del Partizan. Ivanovic té el dubte d'un dels seus nord-americans, Markus Haslip, i tornarà a comptar amb Martin Rancik, a qui han renovat per un partit més. La cita tindrà lloc al Buesa Arena, on fa cinc mesos els bascos van aixecar l'última Lliga.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut