Eurolliga

El Regal Barça imposa la seva qualitat sobre l'Alba Berlín (85-69) i obté el segon triomf en el Top 16

El Regal Barça ha derrotat l'Alba Berlín al Palau (85-69), en la tercera jornada del Top 16. En el primer quart, els berlinesos ja han demostrat que l'equip blaugrana hauria de treballar-se el triomf. Sense equilibri entre el joc interior i exterior, els homes de Xavi Pascual veien com els alemanys es mostraven molt encertats i prenien la iniciativa en el marcador. A la represa, els barcelonistes han començat a carburar i, de la mà d'un inspiradíssim Ilyasova, autor de 30 punts, han dominat de manera aclaparadora un equip berlinès totalment desaparegut.

Abans de començar el partit, el capità del Barcelona Roger Grimau ha llegit el manifest contra la sida i els jugadors han sortit amb el número 46.664 que era el número de presoner que tenia Nelson Mandela, un gran lluitador contra aquesta xacra.

La primera part ha estat molt travada i els homes de Xavi Pascual no han trobat mai el ritme. Només Ilyasova i Navarro estaven encertats en els llançaments i, en el descans, el marcador assenyalava un inesperat 37 a 38.

Però en el tercer quart, el partit ha fet un gir de 180 graus. Amb una bona defensa i jugant el contraatac, els barcelonistes han marxat en el marcador amb un Ilyasova extraordinari.