Bàsquet

El Regal Barça i el DKV Joventut es veuen les cares al Palau amb Ricky com a gran protagonista

Aquest dissabte comença la quarta jornada de la Lliga ACB amb un destacat derbi català entre el Regal Barça i el DKV Joventut al Palau (18 h). Els dos equips es van trobar fa poc en la final de la Lliga Catalana, on els blaugranes van guanyar còmodament una Penya desconeguda. Des de llavors, els verd-i-negres han millorat molt, amb tres victòries en tres partits a l'ACB. El Barça, en canvi, va perdre diumenge passat a la pista del Gran Canària. Serà un partit especial per a Ricky Rubio, que es torna a trobar amb el seu exequip. És la primera vegada que jugarà contra la Penya al Palau Blaugrana.

Actualitzat
Ricky Rubio, protagonista del traspàs estiuenc més sonat d'aquesta temporada a l'ACB, centrarà totes les mirades en el clàssic català entre el Regal Barcelona i el DKV Joventut, ja que el blaugrana s'enfrontarà per primera vegada amb el seu antic equip en partit de Lliga. Els blaugranes arriben al partit amb la satisfacció d'haver recuperat el bon to amb la seva contundent victòria a la pista del Fenerbahçe Ulker (59-82) en la seva estrena a l'Eurolliga. Xavi Pascual vol que els seus homes mantinguin aquesta dinàmica perquè no es repeteixi una derrota com la patida diumenge passat a Gran Canària (67-65).

Per la seva banda, la Penya arriba al derbi amb la moral pels núvols després del seu immillorable inici de temporada. Sito Alonso té tots els jugadors disponibles per intentar l'assalt al Palau, on els verd-i-negres no guanyen des de la temporada 1995-1996.
Anar al contingut