Bàsquet

El Regal Barça fa oficial la contractació d'Alan Anderson fins a final de temporada

El Regal Barça ha arribat a un acord per incorporar Alan Anderson. Exjugador del Maccabi i del Cibona, el nord-americà fitxarà fins a final de temporada. Anderson és un aler de 28 anys i 198 centímetres d'alçada. La plaga de lesions per la qual està passant el Regal Barça han obligat els responsables de la secció a incorporar primer Joe Ingles, per la baixa de Gianluca Basile, i ara Anderson, perquè l'equip continua amb molts problemes per les lesions. El jugador es posarà a les ordres de Xavi Pascual diumenge, 26 de desembre, un cop superades les proves mèdiques pertinents.

Actualitzat
Anderson es va formar a les files de la Universitat de Michigan State i no va ser inclòs en cap ronda del "draft" de l'NBA. No obstant això, va alternar contractes temporals amb els Charlotte Bobcats i amb diferents equips de la lligues de desenvolupament nord-americanes. El 2007, l'aler va emprendre la seva primera aventura a Europa i va fitxar pel Bolonya i posteriorment va signar pel Triumph Liberty rus. Es va donar a conèixer a Europa amb el Cibona, on va jugar en la temporada 2008-09 i va fer de mitjana 15 punts, 5 rebots i dues assistències per partit.

La campanya passada va ser fitxat pel Maccabi de Tel Aviv, equip amb el qual va quallar bones actuacions, encara que sense gran continuïtat. La seva progressió el va portar a pensar en un retorn a l'NBA, però no va aconseguir cap bona oferta i en l'actualitat jugava a les files del Nou Mèxic Thunderbirds de la D-League. El fitxatge d'Alan Anderson és el segon que el Barça ha realitzat en les últimes setmanes, després de les baixes per lesió de Gianluca Basile i de Pete Mickeal, així com dels problemes físics de Juan Carlos Navarro. Anteriorment els blaugrana havien fitxat Joe Ingles, procedent del Granada.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut