Copa del Rei

El Regal Barça es venja del Madrid (75-83) i jugarà contra el TAU a les semifinals de la Copa del Rei

El Regal Barça ha derrotat el Reial Madrid (75-83) i s'ha classificat per a les semifinals de la Copa del Rei. L'equip blaugrana ha sortit molt motivat, portant la iniciativa en el marcador, tot i que sense desempallegar-se d'un conjunt blanc que no li perdia la cara al partit. A l'equador del tercer quart, però, els de Xavi Pascual han superat la renda dels 10 punts. Malgrat una tímida reacció blanca, Navarro ha liderat el triomf català amb 28 punts. El rival dels culers serà el TAU Vitòria, que s'ha desfet del Pamesa València (82-66).

Actualitzat
R. Madrid, 75 - Regal Barça, 83

Els grans jugadors han de demostrar que ho són en les situacions més compromeses. I això és el que ha fet Joan Carles Navarro. 28 punts, 13 en l'últim quart, amb 6 de 8 en triples i 10 assistències en 34 minuts de joc. Un Navarro que ha sortit triomfador en el seu duel amb Bullock, que ha estat, amb 22 punts, el millor jugador madridista.

Un Barcelona molt mentalitzat ha portat gairebé sempre la iniciativa. En diverses fases de l'enfrontament ha arribat a tenir una màxima diferència de 13 punts, mentre que el Madrid només s'ha arribat a col·locar, i al començament, un per sobre. Ilyasova ha tornat a ser una peça clau tant pel seu joc interior com per l'exterior, mentre que, en el conjunt blanc, Felipe Reyes ha acabat amb 16 punts. Però els homes de Xavi Pascual han fet sempre més bona sensació d'equip.

TAU Vitòria, 82 - Pamesa València, 66

Amb tres triples consecutius de Williams, el Pamesa ha agafat una diferència de 12 punts que ha sorprès el Tau, al qual ha costat molt reaccionar. I és que els 16 punts de diferència favorables als homes d'Ivanovic no fan justícia al que ha estat el partit. Durant 34 minuts, els valencians semblava que podien donar la gran sorpresa, però Williams no ha tornar a anotar fins al final i els homes de Spahija s'han vist clarament superats pel conjunt de Vitòria, en què cal destacar Splitter, amb una doble figura, 20 punts i 10 rebots, i el català Sergi Vidal. Cal destacar que el Tau ha fet història: ha aconseguit classificar-se per vuitena vegada consecutiva per a les semifinals de la Copa.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut