Bàsquet

El Regal Barça es passeja a la pista del CB Múrcia en l'últim partit abans de la Final Four (54-73)

El Regal Barça ja es pot centrar únicament i exclusivament en la Final Four. En l'últim compromís abans d'afrontar el gran repte de guanyar l'Eurolliga a París, els blaugranes han liquidat amb comoditat la visita a la pista del dèbil CB Múrcia. El líder indiscutible de l'ACB no ha tingut cap pietat del cuer de la competició i s'ha imposat per un contundent 54-73 en un duel sense res en joc per a cap dels dos equips. Igual que ja va fer el dijous passat contra el Bilbao Basket al Palau, Xavi Pascual ha tornat a fer moltes rotacions pensant en el decisiu duel contra el CSKA de Moscou i ha donat descans a homes decisius com Navarro, Ricky Rubio i Lorbek. Ndong, amb 11 punts i 14 rebots, ha estat el jugador més destacat d'un partit sense història.

Actualitzat
Malgrat pensar en el decisiu partit de les semifinals de l'Eurolliga de divendres que ve contra el CSKA de Moscou, el Regal Barça ha sabut treure fàcilment un partit a la pista del cuer i ja descendit CB Múrcia, un equip mancat de motivació. Ndong, amb 11 punts i 14 rebots, ha sobresortit de la resta de blaugranes, i Lakovic ha substituït Terence Morris, a qui Pascual ha reservat per a la decisiva cita de París.

El Caja Laboral guanya a Vistalegre

El Caja Laboral pràcticament s'ha assegurat el segon lloc de la fase regular en guanyar a la pista de l'irregular Madrid en un enfrontament on els d'Ivanovic sempre han portat la iniciativa. Entre Huertas, English i Splitter han aconseguit 45 punts dels 80 punts de l'equip vitorià.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut