El Regal Barça es desfà del CB Granada al Palau i continua com a líder de l'ACB (75-64)

El Regal Barça no ha donat marge a la sorpresa i ha guanyat el cuer de la Lliga ACB, el CB Granada, per 75 a 64. Sense fer un partit gaire brillant, els de Xavi Pascual han trencat el partit al final del segon quart, amb un parcial de 10 a 0. Tot i un gran triple de Gianella al límit del descans, els andalusos sempre han anat a remolc, però com a mínim han evitat sortir escaldats del Palau Blaugrana. Navarro, amb 15 punts, i Anderson amb 16, han estat novament els màxims anotadors d'un Barça que continua al capdavant de la classificació.

El CB Granada de Curro Segura haurà de fer una segona volta impressionant si vol salvar-se. Com a mínim, al Palau Blaugrana ha jugat prou bé i ha donat la cara davant el líder de la competició. Els pivots andalusos han complert en la dura prova davant l'arsenal interior del Regal Barça i Coby Karl ha fet un gran partit, amb 21 punts i 5 rebots. Joe Ingles, que va jugar amb el Granada el partit de la primera volta, continua amb un sotrac de joc amb el Barça i encadena cinc partits seguits sense anotar entre ACB i Eurolliga. L'altre fitxatge recent, Alan Anderson, en canvi, ha estat el màxim anotador local, amb 16 punts.

Un parcial de 10 a 0 a còpia de contraatacs al final del segon quart ha començat a trencar el partit i el triple al límit de Gianella ha servit per deixar un marcador de 36 a 26 al descans. Tota la segona part ha transcorregut amb diferències similars i és que els de Pascual no han fet un partit com per esmicolar el cuer de la Lliga, però han sumat un nou triomf que els permet mantenir-se una jornada més al capdavant de la classificació.