El Regal Barça derrota el Gran Canària (47-65) i es classifica per a les semifinals

Ni la maledicció de la pista del Centro Insular, on el Barça no aconseguia guanyar en fase regular des de fa cinc anys, ni les ganes del Gran Canària han pogut doblegar els homes de Xavi Pascual. Els blaugranes sentencien amb aquesta victòria l'eliminatòria i passen a les semifinals, on s'enfrontaran amb l'Unicaja de Màlaga.

L'exhibició del primer partit del "play-off" al Palau Blaugrana feia presagiar que els homes de Xavi Pascual no ho tindrien gaire difícil per aconseguir la classificació per a les semifinals. Amb un Centro Insular ple a vessar, el Gran Canària ha caigut (47-65) davant d'un Regal Barça intractable que ha exhibit un cop més una immillorable actitud defensiva combinada amb grans actuacions individuals de jugadors com Navarro, amb 16 punts, o Lorbek, amb 13. El més destacat dels insulars ha estat Carroll, que ha anotat 11 punts.

Els canaris s'han mostrat molt competitius i força eficients en els rebots i en la defensa però res ha estat suficient per combatre l'actual campió d'Europa. Durant el primer quart el Gran Canària no ha aconseguit anotar fins al minut 4, una dada que certificava un cop més la gran superioritat del conjunt català. Aquesta dinàmica ha seguit durant tot el segon i el tercer quart, que el Barça ha dominat àmpliament en algun cas per més de 10 punts. Al final del tercer temps tot semblava decidit i els blaugranes han augmentat encara més la diferència i han acabat el partit imposant-se per gairebé més de 20 punts.

Aquesta victòria dóna als homes de Xavi Pascual la clau de les semifinals i els confirma com a favorits per assolir el títol. El proper enfrontament serà contra l'Unicaja, que ha derrotat el València per 85-74.