Bàsquet

El Regal Barça apallissa el Madrid (89-55) i s'enfrontarà al Power Electronics València en la final de la Supercopa ACB

El Regal Barça ha humiliat el Reial Madrid (89-55) i s'ha classificat per a la final de la Supercopa ACB. El conjunt blaugrana, amb una gran defensa i ràpides transicions, ha passat per sobre de l'equip d'Ettore Messina. Els culers han demostrat que són un bloc compacte i no han tingut pietat del seu etern rival. Morris, Mickeal i Ricky Rubio han estat els millors per part catalana. El vigent campió de la competició se les haurà amb el Power Electronics València, botxí del Caja Laboral en la primera semifinal (66-67).

Actualitzat
El matx ha tingut un inici demolidor per part dels homes de Xavi Pascual, impecables en els triples i superiors sota els taulers. Ettore Messina movia molt la banqueta, però poc podia fer per aturar l'allau de joc blaugrana. En el segon quart, la diferència s'ha anat ampliant fins als 21 punts, perquè el Barça jugava com un equip, mentre que els madridistes notaven els molts canvis que han fet a la plantilla. Perovic, que debutava en partit oficial com a culer, no ha estat gaire afortunat, però s'ha vist un Ricky Rubio completament diferent del que va decebre al Mundial de Turquia. El millor jugador per part madridista ha estat l'exjugador de la Penya Clay Tucker, autor de 15 punts. Al descans, un clar 45 a 29.

Les cares de Garbajosa i Carlos Suárez ho deien tot. El Regal Barça ha humiliat el seu gran rival, ja que en el tercer quart la diferència ha arribat als 40 punts, amb un parcial de 22 a 0. L'últim període ha estat un simple tràmit, que ha servit per certificar l'enorme superioritat culer. 
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut