El Regal Barça apallissa el Gran Canària al Palau (85-53) i és a una victòria d'accedir a les semifinals del "play-off"

El Regal Barça ha derrotat amb claredat el Gran Canària en el primer matx del "play-off" de l'ACB (85-53). Conscient de la relliscada del Madrid, l'equip blaugrana ha començat fortíssim, de la mà d'un Navarro molt endollat. Tot i així, els canaris no s'han arronsat i han plantat cara. Al descans, 46 a 35 per als culers. Com acostumen, els homes de Xavi Pascual han fet un extraordinari tercer període on, a partir d'una gran defensa, han tornat a demostrar per què són el millor conjunt d'Europa, i amb diferència. Diumenge, segon assalt a Las Palmas.

El Barcelona ha ofert l'Eurolliga a l'afició d'una forma ben original, mitjançant les animadores i al final del primer quart, on els barcelonistes ja guanyaven per deu punts. I és que Lorbek i Navarro han començat força fins, sobretot Navarro, amb vuit punts consecutius. I quan ha sortit Vázquez, ha continuat demostrant el seu poder sota els taulers. Carroll, el màxim anotador de la fase regular, ha fet els mateixos punts que McDonald en la primera part: vuit cadascun. 46 a 35 en el descans.

Exhibició basquetbolística

El tercer quart del Regal Barça ha estat d'aquells per treure's el barret. L'equip jugava com si fos un partit de l'NBA, a un ritme altíssim, i la mateixa intensitat ha continuat fins al final. La diferència ha arribat als 36 punts. Quan Mickeal, amb 17, s'ha retirat al començament de l'últim quart, ha rebut una ovació extraordinària, que s'ha repetit al final del partit, perquè el joc barcelonista actualment és de somni.

Victòries de Caja Laboral i Unicaja

En la resta de partits del "play-off", victòries del Caja Laboral i de l'Unicaja. Els bascos han superat clarament l'Estudiantes al Buesa Arena per 92 a 76. Els d'Ivanovic sempre han dominat en el marcador i han començat el duel amb un parcial de 13 a 0. Tot i la reacció de l'Estudiantes, el bon partit de Walter Herrmann i Teletovic, que ha fet 13 punts en el tercer quart, ha decantat la victòria per als vitorians. Caner-Medley, amb 18 punts, ha estat el millor jugador de l'equip col·legial.

Per la seva banda, els malaguenys han derrotat a domicili el València amb una cistella de Dowdell a l'últim segon del partit (82-83). Del duel entre valencians i andalusos sortirà el possible rival del Regal Barça en semifinals.