Fórmula 1

El Red Bull de Vettel torna a dominar en la tercera sessió del Gran Premi de Singapur

Sebastian Vettel ha marcat el millor temps en la tercera sessió d'entrenaments lliures que s'ha disputat aquest migdia a Singapur. El pilot alemany ha tret més de mig segon a Fernando Alonso, segon. En tercera posició s'ha col·locat Lewis Hamilton, i Felipe Massa ha estat quart. El líder del campionat, Mark Webber, només ha pogut acabar en sisena posició. Jaume Alguersuari ha estat catorzè. A les quatre, la sessió qualificatòria oficial definirà la graella de sortida d'aquest Gran Premi de Singapur. De nit i possiblement sota la pluja, la cursa de demà servirà per començar a decidir el títol. Vettel ha tornat a demostrar que el traçat de Marina Bay s'adapta perfectament al seu monoplaça, i la resta de pilots tindran molt difícil aconseguir la "pole".

Actualitzat
En els entrenaments lliures d'ahir i a falta de cinc proves per acabar el Mundial, els cinc pilots que lluiten pel títol van ocupar les cinc primeres posicions. Per davant, es van situar els dos pilots de Red Bull, a qui sembla que el traçat de Singapur els afavoreix especialment. En tercera posició, Jenson Button, a més d'un segon. I darrere, Fernando Alonso i Lewis Hamilton. La sessió d'aquest migdia només ha servit per confirmar que Vettel segueix intractable a Singapur. Aquest cop, dels cinc aspirants, Webber només ha pogut ser sisè, i Button s'ha hagut de confirmar amb la tretzena posició.

Ahir Fernando Alonso es va mostrar content i confiat amb la jornada d'entrenaments feta al volant del seu Ferrari. Alonso va declarar que en l'equip italià són conscients que els Red Bull "han tornat al seu nivell habitual". Al pilot asturià li van ensenyar una bandera groga a 23 minuts del final de la segona sessió d'entrenaments, després que el seu cotxe sortís de la pista i es quedés parat. El Ferrari va tenir un problema amb l'embragatge i Alonso es va veure obligat a baixar del seu monoplaça sense que pogués tornar a la pista. Avui, tot i no millorar el temps d'ahir, ha situat el seu monoplaça en la segona posició.

Alguersuari, satisfet

Jaume Alguersuari es va mostrar satisfet després de la sessió d'entrenaments lliures d'ahir. El pilot de Toro Rosso va declarar que havia estat "un començament molt positiu del cap de setmana", tot i ocupar el dissetè lloc. El català només va tenir un moment d'ensurt, quan el seu monoplaça va fregar contra la paret en una de les voltes al traçat de Marina Bay. Avui ha pogut millorar els seus temps i ha estat finalment catorzè.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut