Messi i Neymar celebren un gol davant l'Athletic Club (Reuters)
Messi i Neymar celebren un gol davant l'Athletic Club (Reuters)
Barça

El rècord del trident blaugrana

El trident blaugrana (Messi, Neymar i Suárez) ha superat el rècord de gols que van establir Cristiano Ronaldo, Benzema i Higuaín amb el Reial Madrid

Actualitzat

Messi, Neymar i Luis Suárez han marcat 120 gols aquesta temporada. Amb els 2 aconseguits per l'argentí i el del brasiler davant l'Athletic Club de Bilbao en la Final de la Copa del Rei han superat la marca de 118 que van aconseguir entre Cristiano Ronaldo, Benzema i Higuaín la temporada 2011-12, el rècord de gols aconseguits en una temporada per una davantera. La marca dels blaugrana podia haver estat més gran si Luis Suárez no s'hagués perdut el començament de la temporada per la sanció de la FIFA.

L'actual trident de davanters blaugrana ja havia millorat el registre de 100 gols que havien sumat entre Messi, Eto'o i Henry durant la temporada 2008-09. L'equip va guanyar amb ells i a les ordres de Pep Guardiola la Lliga, Copa del Rei i Lliga de Campions, els mateixos tres títols a què aspira enguany. Amb la Lliga i la Copa al sarró, ja només els falta la Champions.

Anar al contingut