El Rayo Vallecano ha presentat les samarretes que portarà durant la temporada 2015-16 (@RVMOficial)
Futbol

El Rayo Vallecano presenta les noves samarretes amb un component reivindicatiu i solidari

L'equip madrileny ha presentat les noves equipacions de cara a la temporada que ve. La primera manté la tradicional franja vermella, però la segona i la tercera porten colors reivindicatius de compromís i solidaritat

Rubén GómezActualitzat

El Rayo Vallecano ha presentat avui les tres samarretes que portarà durant la temporada 2015-16. L'equip madrileny ha tingut un bon gest amb les associacions anònimes de la societat representant-les en l'habitual franja que creua la seva samarreta. Kelme és el nou patrocinador de l'equip que substitueix la marca Errea que ha portat l'equip vallecà fins aquesta temporada.

La primera samarreta no ha canviat i manté la franja vermella. La segona serà de color negra i la franja estarà repartida en color vermell (lluita contra la sida), taronja (lluita contra la integració amb persones amb discapacitat), verd (esperança), blau (lluita contra el maltractament infantil), lila (lluita contra la violència de gènere) i, de fet, aquests colors tots junts formen la bandera de la discriminació per l'orientació sexual. La tercera equipació és grisa amb la franja rosa en una reivindicació de la lluita contra el càncer.

Anar al contingut