Els jugadors del Rayo celebren l'ascens a Primera (@rayovallecano)
Futbol

El Rayo supera el Lugo i torna a Primera Divisió dos anys després

Si la setmana passada pujava a Primera l'Osca, aquest diumenge ho ha fet el Rayo Vallecano

Actualitzat

Dos anys després del descens a Segona, el Rayo Vallecano torna a Primera amb un ascens directe quan falta una jornada per acabar el campionat. El conjunt madrileny ho ha aconseguit després de guanyar el Lugo amb un gol d'Àlex Moreno.

Un total de 76 punts en 41 jornades, cinc més que l'Sporting de Gijón, tercer, han permès al Rayo complir el seu somni de tornar a la màxima categoria i tenir un lloc entre els vint millors equips del futbol espanyol la temporada que ve.

El Rayo va baixar a Segona el 15 de maig del 2016, amb Paco Jémez d'entrenador. Va poder ser pitjor gairebé un any després, quan Míchel va salvar l'equip d'un altre descens, a Segona B, després d'una temporada en què també van passar per la banqueta José Ramón Sandoval i Rubén Baraja, tots dos destituïts pels mals resultats.

Aquesta campanya, el Rayo ha anat de menys a més, sempre ha estat en aquesta terna d'aspirants a l'ascens pels seus resultats i en l'últim tram de competició, el decisiu, ha estat, per números, el que millor ha competit, tant a Vallecas com de visitant.

La temporada que ve, el Rayo Vallecano jugarà la seva divuitena campanya a Primera des del seu debut, el 1977.

 


 

Anar al contingut