Primera Divisió

El Rayo s'imposa al Villamarín al Betis i és lider provisional de Primera Divisió (1-2)

El Rayo Vallecano, amb una actuació estel·lar del jove brasiler Leo Baptistao, continua sent la "bèstia negra" del Betis, al qual ha derrotat per 1 a 2 en un partit en què els bètics s'han mostrat massa tous i han comès greus errors. Els madrilenys han guanyat els dos partits disputats i són líders provisionals de Primera Divisió. En l'altre partit de dissabte, la Reial Societat ha aconseguit la primera victòria de la temporada en derrotar el Celta per 2 a 1, amb doblet d'Agirretxe.

El Rayo ha començat fent mal molt aviat, en el minut 2, en una indecisió de la defensa local que Pitti, desmarcat, ha aprofitat a la perfecció. Poc ha durat l'alegria dels de Vallecas, ja que dos minuts després Jorge Molina, de cap, ha fet l'empat.

A la primera part hi ha hagut un pal per a cada equip, un de Pitti i un de Rubén Castro. Aquest mateix jugador ha fallat dues ocasions més a la segona meitat, fins que el rayista Leao Baptistao ha marcat l'1 a 2. El Betis no s'ha pogut sobreposar i ha acabar encaixant la primera derrota d'aquesta temporada.

Reial Societat, 2 -Celta, 1

L'equip donostiarra ha sumat els primers tres punts de la temporada en derrotar per 2 a 1 el Celta, que ja suma dues derrotes en dues jornades de Lliga.

Després d'una primera part de domini local, amb tres pals a favor de la Reial, però sense gols, De Lucas ha avançat el Celta en el minut 3 de la segona. La Reial Societat ha reaccionat i amb dos gols del seu golejador Agirretxe ha sumat el primer triomf a costa d'un Celta que ja acumula dues derrotes.

Màlaga, 1 - Mallorca, 1

El botxí de l'Espanyol la setmana passada, el Mallorca, ha empatat a un a La Rosaleda, on el Màlaga ha semblat patir la ressaca de la prèvia de la Champions. L'israelià Hemed, que ja havia marcat dos gols en la primera jornada, ha obert el marcador per als de Caparrós en el minut 67 amb una  rematada de cap. Els locals només els han quedat forces per empatar amb una acció d'oportunisme de Juanmi a passada de Portillo.Tots dos equips queden imbatuts, amb quatre punts.