El Rayo s'afarta de gols, li passa el compte al Màlaga i es permet somiar amb la salvació (4-1)

El Rayo Vallecano n'ha tingut prou amb quaranta-cinc minuts per desfer-se d'un Màlaga que ha jugat amb deu tota la segona part. Els gols locals els han fet Iago Falqué (2), Arbilla i Larrivey (p). Iakovenko ha fet el de l'honor visitant.

El Rayo Vallecano n'ha tingut prou amb quaranta-cinc minuts per desfer-se d'un Màlaga amb poca fortuna i que, al principi, no es mereixia un càstig tan gros. El partit s'ha decantat en tres minuts bojos de l'equip local que han portat els gols de Iago Falqué (25') i Arbilla (27').

A pocs segons del descans ha arribat el penal de Sergio Sánchez, que li ha costat l'expulsió per la segona groga i ha permès que Larrivey transformés el 3 a 0.

Desmoralitzats pel resultat i havent de jugar amb deu homes, els andalusos ja no han estat rival a la segona part, en la qual el que sí que ha arribat és el segon gol de Falqué (62'). El gol de l'honor ha estat obra de Iakovenko (72').

Els tres punts posen l'equip madrileny amb 20, insuficients encara per sortir del penúltim lloc però només a dos de la salvació. El Màlaga és catorzè, amb 24.