Futbol

El Rayo hi posa tota la voluntat i el Sevilla, l'ofici i el do de l'oportunitat (0-1)

El Sevilla s'ha endut els tres punts de l'estadi de Vallecas després d'un partit en el qual el Rayo ho ha fet tot per intentar sortir de la situació desesperada que viu a la classificació, i ha hagut de veure com tota la sort queia al cantó visitant. L'equip madrileny ha dominat, però l'andalús no ha concedit ocasions i Coke ha fet l'únic gol, en una jugada a pilota aturada.

Actualitzat

El Sevilla s'ha endut els tres punts de l'estadi de Vallecas després d'un partit en el qual el Rayo ho ha fet tot per intentar sortir de la situació desesperada que viu a la classificació, i ha hagut de veure com tota la sort queia al cantó visitant. L'equip madrileny ha proposat un joc molt viu i voluntariós, però l'andalús ha demostrat molt més ofici al darrere i, alhora que no ha concedit ocasions clares al domini del Rayo, ha buscat les seves amb intel·ligència, sobretot provocant accions a pilota aturada que, en les botes de Rakitic, han portat molt perill. En una d'aquestes ha arribat l'únic gol, rematat de cap per Coke al minut 57.

El Sevilla ja té a tocar les places europees, en el setè lloc, amb 35 punts. El Rayo Vallecano, en canvi, es veu abocat al pou: és penúltim amb 20 punts.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut