Reus i Rayo s'han repartit els punts en un partit dominat pels catalans (@reusdeportiu)

El Rayo empata en el temps afegit amb el Reus, que continua sense perdre i en zona de play-off (1-1)

Els catalans, amb aquest empat, mantenen la imbatibilitat i continuen en zona de play-off. El Rayo ha empatat "in extremis" en el temps afegit

Reus i Rayo han empatat al Camp Nou Municipal de Reus en un matx que han dominat els catalans des del primer moment. Els de Sandoval, però, han marcat el gol de la igualada en el temps afegit (1-1).

El gol dels catalans ha arribat al minut 22 després d'un servei de córner. Atienza remata de cap, Toño l'atura però la pilota cau als peus de Ramon Folch, que només l'ha d'acompanyar dins la porteria rayista (1-9). Amb aquest resultat s'ha arribat al descans amb un Reus molt fi i un Rayo que no ha estat gens encertat.

A la segona part, el Reus ha continuat dominant el marcador i el partit. El Rayo, però, ha aconseguit marcar el gol de l'empat en el temps afegit, en el minut 91, gràcies a Amaya, que acompanya la pilota dins de la xarxa de la porteria del Reus, després d'una rematada d'Embarba que Edgar no pot refusar bé (1-1).

Amb aquest empat es reparteixen els punts al Camp Nou Municipal de Reus i els catalans se situen cinquens, en zona de play-off.