Motor

El ral·li d'Europa Central, el primer del Dakar Series, es disputarà a l'abril entre Hongria i Romania

Els organitzadors del Dakar han presentat el ral·li d'Europa Central, que es disputarà del 20 al 26 d'abril entre Hongria i Romania. Sortirà de Budapest i tindrà 3.000 quilòmetres per boscos i pistes de terra; la meitat seran proves especials. El ral·li de l'Europa Central serà el primer de les anomenades Dakar Series, que substitueixen la mítica prova africana que aquest any no s'ha pogut disputar per les amenaces terroristes a Mauritània.

Actualitzat

El ral·li de l'Europa Central serà en primer de les anomenades Dakar Series, que substitueixen la mítica prova africana que aquest any no s'ha pogut disputar per les amenaces terroristes. Tots els participants en el Dakar, que s'havia de disputar el mes passat per Àfrica, tenen la inscripció a la primera cursa de les Dakar Series gratuïta i això pot fer que molts equips decideixin participar-hi, entre aquests els oficials.

El 19 d'abril es faran les verificacions a Budapest i el 20 començarà la competició, que s'acabarà el dia 26 al llac Balaton a Hongria després de passar per Romania. Entremig, la caravana s'endinsarà en terres romaneses, per la serralada dels Carpats, i travessarà de nou Hongria, amb especials d'entre 60 i 120 quilòmetres.

La segona prova de les Dakar Series es disputarà a Portugal el mes de setembre i la tercera el mes de gener a l'Argentina i Xile.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut