Motor

El ral·li Dakar suspèn la sisena etapa a causa de les fortes pluges que cauen a Bolívia

El terreny entre Oruro i La Paz es troba en un estat impracticable, tal com va passar en la jornada de divendres, que es va reduir a la meitat del recorregut

Actualitzat

Les pluges torrencials han provocat que l'etapa prevista per a aquest dissabte, entre les ciutats bolivianes d'Oruro i La Paz, s'hagi hagut de cancel·lar. L'organització ha pres aquesta decisió en considerar que no es podia afrontar la jornada amb garanties per les condicions meteorològiques extremes. Aquestes mateixes pluges ja van fer escurçar l'etapa de divendres, perquè el terreny era impracticable. Alguns participants ja ho van patir, com el camió d'assistència de l'equip Acciona, el primer vehicle cent per cent elèctric que competeix al Dakar.

Sam Sunderland va guanyar l'etapa en motos. El britànic és el nou líder, mentre que Joan Barreda va quedar molt endarrerit i va arribar a una mica més de 37 minuts de Sunderland. En cotxes, victòria d'etapa per a Sébastien Loeb i segona plaça per a Nani Roma, a només 44 segons. El líder en la general és Stéphane Peterhansel, que va acabar tercer.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut