L'acollida massiva d'espectadors al tram urbà de Barcelona de l'any passat (rallyracc.com)
Motor

El Ral·li Catalunya - Costa Daurada repetirà l'etapa urbana pels carrers de Barcelona

L'organització ha confirmat el recorregut exacte del Ral·li Catalunya - Costa Daurada, i repeteix l'etapa urbana de Barcelona

Actualitzat

El Ral·li Catalunya-Costa Daurada 2016 ja té l'itinerari definit. De dijous 22 a diumenge 25 d'octubre els millors pilots de ral·lis del món rodaran per bona part del sud de Catalunya.

Per començar, el "shakedown", com els darrers anys, serà a Salou, en un combinat de terra i asfalt que servirà per fer una primera presa de contacte tant per als pilots com per als cotxes.

Sense temps per descansar, la mateixa tarda, trasllat cap a la capital catalana i és que l'organització ha decidit repetir l'exitosa prova urbana de Barcelona de la darrera edició i de nou Sebastien Ogier, Jari-Matti Latvala, Dani Sordo i companyia faran derrapar els seus cotxes pel curt i difícil traçat que surt de l'avinguda Reina Maria Cristina i creua el recinte firal de la muntanya de Montjuïch.

A partir d'aquí la competició es trasllada als trams més complicats, des de les Terres de l'Ebre, al Priorat passant per la Terra Alta, el Baix Camp i el Tarragonès. Més de 175 quilòmetres travessant la major part de comarques del sud de Catalunya
 

Anar al contingut