El Racing, eliminat de la Copa pel Còrdova, per un penal en l'últim minut de la pròrroga

El Racing ha quedat eliminat de la Copa del Rei per un penal en l'últim minut de la pròrroga, quan ja havia capgirat una eliminatòria que tenia molt complicada després de perdre a Còrdova per 2-0. Els homes de Portugal van obrir el marcador amb un gol d'Iván Bolado. Els cantàbrics van haver d'esperar fins al minut 72 per empatar l'eliminatòria gràcies a una diana de Kennedy. El 2 a 2 en el global va forçar la pròrroga. Edu Bedia va fer el tercer del Racing en el 102. Però en l'últim minut, quan tot semblava perdut per al Còrdova, l'àrbitre va xiular un penal discutible favorable als andalusos per mans dins l'àrea. Luque el va transformar ja sense més temps per a la reacció del Racing.

El valor doble dels gols a domicili va ser la clau en un aparellament que va acabar amb empat a 3 en el global.