El Racing derrota el Mallorca a domicili, l'Hèrcules goleja el Màlaga i l'Sporting i el Llevant empaten

El Mallorca va encaixar una sorprenent derrota al seu estadi contra el Racing. Un solitari gol d'Óscar Serrano en el minut 90 va sentenciar l'equip de Laudrup. Amb aquest resultat, els mallorquins perden una gran oportunitat d'apropar-se a les posicions que donen accés a Europa. El Racing va guanyar, en canvi, el seu primer matx com a visitant. En altres duels de la jornada, l'Hèrcules va golejar el Màlaga (4-1) després de remuntar un 0-1 a la segona part. L'Sporting i el Llevant van empatar a un a El Molinón. L'equip de Preciado no aixeca cap i continua en posicions de descens.

Mallorca, 0 – Racing, 1

A la primera part, els de Laudrup van dominar lleugerament el joc i van poder marcar en dues ocasions. Primer, un xut de Víctor va sortir desviat per poc a la dreta del porter visitant, Toño. Després, Webó hauria pogut marcar però Toño va refusar el xut del davanter mallorquí a l'àrea petita. El Racing va fer gala de la seva inoperància com a visitant, i no es va acostar amb perill a la porteria d'Aouate. A la segona part, el Mallorca va continuar pressionant el seu rival. Víctor Casadesust va poder obrir el marcador en la millor ocasió del xoc, però novament Toño va ser providencial. Quan semblava que els dos equips es repartirien els punts, Óscar Serrano va marcar el gol que donava la victòria per primera vegada fora del seu estadi al seu equip.

Hèrcules, 4 - Màlaga, 1

L'Hèrcules es va voler venjar del Màlaga, que el va eliminar a la Copa, i el va golejar per 4-1 al Rico Pérez. Els andalusos es van avançar en el marcador mitjançant un gol de Sebastián Fernández en el minut 12. L'Hèrcules es va bolcar contra la porteria del meta visitant, Rubén, però tot i disposar de claríssimes ocasions no va poder equilibrar el xoc en els primers 45 minuts de joc. A la segona, espectacular remuntada dels d'Esteban Vigo. Primer, Trezeguet va igualar el xoc amb un gran gol de taló. Un minut després, en el 66, els alacantins van capgirar el marcador en aprofitar un penal transformat per Drenthe. Sense temps per reaccionar, el Màlaga va encaixar un nou gol, aquest cop d'Abraham Paz. Era el minut 71, i el públic local no se'n sabia avenir. El jugador del planter Kiko Femenía va completar la golejada a deu minuts del final.

Sporting, 1 - Llevant, 1

Dos equips necessitats de punts es van enfrontar a l'estadi El Molinón. El duel va acabar amb empat i l'equip local, entrenat per Manolo Preciado, suma ja vuit jornades sense guanyar. Els dos equips van jugar una primera part molt fluixa, gairebé sense ocasions de gol. L'Sporting en va portar la iniciativa, però sense intimidar el porter del Llevant. A la segona, Caicedo va avançar l'equip visitant, en aprofitar una contra en el minut 72. Deu minuts més tard, Eguren va empatar en rematar de cap una centrada per l'esquerra de l'equip local. Tot i intentar-ho, els de Preciado no van poder marcar un altre gol i es queden amb onze punts a la penúltima plaça de la taula.