La Penya no remunta el vol (EFE)

El R. Madrid passa per sobre del Divina Joventut, que no aconsegueix aixecar el vol (66-84)

Amb aquesta nova derrota el conjunt verd-i-negre continua en una situació preocupant, enfonsat a la taula, tercer per la cua

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

El Divina Seguros Joventut ha caigut a casa contra el líder de la Lliga ACB, el Reial Madrid, en un partit que ha començat amb molts nervis per part dels verd-i-negres i davant d'un Madrid que ho ha aprofitat per exhibir-se (66-84). Amb aquesta nova derrota el conjunt verd-i-negre continua en una situació preocupant, enfonsat a la taula, tercer per la cua.

Els primers deu minuts han estat desastrosos per a l'equip de Badalona que, tot i anotar els dos primers punts del partit, ha vist com el marcador al seu favor semblava que s'havia congelat, quan ha arribat al final amb un contundent 6-26, difícil de remuntar. El Reial Madrid ha fet una exhibició davant d'una Penya que no ha cregut en cap moment en una possible victòria avui contra el líder de la Lliga. Els nervis han pogut amb els de Diego Ocampo.

La Penya s'ha relaxat en el segon quart, però la renda de 20 punts a favor del Madrid ha estat difícil de remuntar, sobretot perquè la Penya no ha estat gens encertada de bones a primeres amb els triples. Tot i això, el conjunt local s'ha apuntat el segon parcial, de 20 a 13, i ha retallat 7 punts en el marcador i ha arribat al descans amb aquest marcador: 26-39. Wayns ha estat important per a la petita remuntada dels de Badalona, i ha arribat al vestidor amb 9 punts al sac. En el Madrid, el mèrit ha quedat més repartit entre Yusta (8), Causeur (7) i Thompkins (6).

En el tercer quart el Madrid ha tornat a ampliar la renda, a 25 punts (43-68) gràcies a un parcial de 17-29 que ha tornat a enfonsar en la misèria els de Badalona.

Tot i tornar a rebaixar la renda de punts en els últims deu minuts i el parcial a favor (23-16), que ha permès superar la dura barrera dels 20 punts de diferència, la Penya ha perdut el partit contra el Reial Madrid (66-84).

Wayns ha estat, en solitari, el que més punts ha fet de la Penya (22); en l'equip blanc Yusta (18) i Thompkins (11) han estat els més destacats.